domů / Dovolená a cestování / Doklady a víza / Jak žádat o vízum do Kazachstánu

Jak žádat o vízum do Kazachstánu

/
95 pohledy

Jak žádat o vízum do Kazachstánu</a>

Někdy nastane situace, že pro některéprotože člověk potřebuje ke vstupu na území Republiky Kazachstán. To může být docela každou příležitost - služební cestu, prázdniny, návštěvy příbuzných atd

Než půjdete na takovou cestu, musíte mít vízum pro vstup na území této republiky.

instrukce

    1

Ihned nuzhnozametit že otevření víza pro vstupv Kazachstánu nemusí vůbec. Tak, v bezvízovém seznamu jsou občané zemí SNS, Mongolska a Turecka. Všichni ostatní občané, tedy cizinci, budou muset získat vizu.Na datum právních předpisů Republiky Kazachstán zajišťuje několik kategorií víz, a to 13 (z investorů má, diplomatických, transit, úřední, obchodní, soukromé, cestování, atd.).

    2

Napsat dopis na odvolání v cizíRepublika Kazachstán, připojení potřebné doklady (platný cestovní pas, vízové ​​formuláře žádosti, jednu fotografii na pas nebo oficiální zvací dopis od svého zaměstnavatele označující služební cestu a zaručí finanční podpory).

    3

Napsat dopis na stejné zacházení při KatedřeKonzulární služba MZV Kazašské republiky a migrační služby ministerstva vnitra Republiky Kazachstán, připojování všechny požadované doklady (platný cestovní pas, vízum formuláři žádosti a jednu fotografii na pas nebo oficiální zvací dopis od svého zaměstnavatele označující služební cestu a zaručí finanční podpory).

    4

Specifikovat při vyplňování žádosti o vízum poúdaje: jméno, pohlaví, datum narození a místo narození, registrační číslo pasu, kdy a kým byl dokument vydán a jeho platnosti, národnosti, státního občanství, bydliště a sídlo, místo výkonu práce a postavení, během níž máte v plánu zůstat v Kazachstánu , adresa místa pobytu, účel záznamu, cesta a způsob jízdy. Tento profil je vyplněn ze své podstaty stanoveny právními předpisy modelované na formuláři, který lze získat v oblasti léčby.

    5

Tvorba víza pro cestování v Kazachstánu, prosímPozornost platnosti cestovního pasu. Musí být platná po dobu alespoň dalších 3 měsíců po vašem plánovaném návratu, specifikovaných v dokumentech při podání žádosti o vízum.

Jak žádat o vízum do Kazachstánu To byl naposledy změněn: 21.června 2017 podle giumaudq
Je to hlavní vnitřní nádoba text zápatí