domů / Dovolená a cestování / Doklady a víza / Jak žádat o vízum do Velké Británie

Jak žádat o vízum do Velké Británie

/
72 pohledy

Jak žádat o vízum do Velké Británie</a>

Pokud jste občanem Ruské federace a rozhodli navštívit Velkou Británii, budete potřebovat platné vízum.

Zařídit sami můžete vidět na britském vízového centra v Moskvě, Petrohradu, Jekatěrinburgu, Novosibirsku a Rostov na Donu.

Chcete-li to provést, je nutné shromáždit soubor dokumentů a osobně požádat o udělení víza, poskytovat své biometrické údaje.

budete potřebovat

  • - cestovní pas platný po dobu nejméně 6 měsíců po ukončení cesty, která má dvě čisté stranitsy-
  • - použitý pas (pokud je k dispozici) -
  • - Visa anketa-
  • - 1 barevně 3,5h4,5sm-
  • - potvrzení dostupnosti finančních sredstv-
  • - potvrzení od pracovní desky
  • - potvrzení o ubytování (hotel rezervaci nebo voucher) -
  • - potažený zdravotní pojištění politika není menší než 30.000 Euro
  • - úhrada poplatku za vízum.

instrukce

    1

První věc projít registračním řízení na internetových stránkách migrační služby Spojeného království: http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx/, Vyberte typ profilů, v závislosti naúčel cesty. Přečtěte si návod a začít vyplnění dotazníku. Musí být dokončen on-line v angličtině. Formulář vytisknout a podepsat. Ve vaší e-mailové přichází jedinečné registrační číslo, takže si můžete vybrat čas návštěvy britského střediska pro vízové ​​žádosti. Po výběru data a času, obdržíte potvrzení o datu a času na Vaši návštěvu. Vytisknout a přiložit k formuláři žádosti.

    2

Potvrzení dostupnosti finančních prostředků budetemožné, že se na dokumenty nedávný výpis z bankovního účtu, příjem mzdy nebo dokumentů z finančního úřadu. Máte-li předložit doklad o movitého či nemovitého majetku, bude to výrazně zvýší šance na získání víza.

    3

Dopis od zaměstnavatele, musí být na firemním hlavičkovém papíru podepsané a orazítkované a zobrazující polohu a plat. Je žádoucí, aby plat není menší než 30000 rublů.

    4

Samostatní podnikatelé musí předložit kopie osvědčení o registraci firmy a registrace na finančním úřadě.

    5

Důchodci musí přiložit fotokopii penzijního certifikátu, sponzora dopis a certifikačních míst relativní práce (nebo výpis z jeho bankovního účtu), který financuje cestu.

    6

Nezaměstnaní občané potřebují výpis z účtu nebo sponzora dopis a potvrzení o zaměstnání (výpisu) osoby financující cestu.

    7

Studenti a žáci potřebují studentský průkaz totožnosti, potvrzení od instituce (škola) sponzorské dopisu a potvrzení od zaměstnavatele sponzora (nebo výpis z jeho bankovního účtu).

    8

Pokud cestujete na pozvání, musítepředložit dopis od sponzora, kde bude uvedena míra příbuzenství nebo vztahů, účelu, trvání návštěvy a adresu, kde budete ubytováni. Také je potřeba, aby fotokopii pasu občana Velké Británie, nebo fotokopii povolení k pobytu.

    9

Mějte na paměti, že všechny dokumenty musí býtpřeloženy do angličtiny. Překlad připojit ke každému dokumentu, na samostatném listu. Na každém listu datum převodu musí být uvedeno jméno a příjmení tlumočníka, jeho podpis, kontaktní údaje a potvrdí, že překlad odpovídá originálu. Překládat dokumenty, můžete si vytvořit svůj vlastní. Můžete se také obrátit na profesionální překladatele. Pokud jste využili služeb překladatelské agentury, je třeba zadat údaje o společnosti, jméno a příjmení překladatele. Překlady nejsou ověřené notářem.

    10

Děti do základního balíčku dokumentů požadovanýchfotokopie rodného listu a notářsky ověřené povolení od rodiče (ů), pokud dítě cestuje s jedním rodičem nebo s důvěryhodnou osobou. V tomto případě budete muset zadat své jméno a číslo pasu. Je-li druhý rodič chybí, budete potřebovat potvrzení od příslušných orgánů.

    11

Konzulární poplatek 3570 rublů. Ten se vyplácí přímo na žádosti o vízum středu před biometrického řízení dodávky dat.

Jak žádat o vízum do Velké Británie To byl naposledy změněn: 21.června 2017 podle fyykyexz
Je to hlavní vnitřní nádoba text zápatí