Co je trvalá

/
96 pohledy

Co je trvalá</a>

Trvalý - trvalý pobyt na územíjakákoli země. Za normálních okolností je toto povolení se získá po dlouhém pobytu v zahraničí, a to dává vlastníkovi mnoho práv a povinností.

Podmínky pro získání trvalého pobytu v jednotlivých zemích liší.

Práva a povinnosti vyplývající z trvalé

Trvalý pobyt na území jinéhoStát prakticky rovná majitele povolení, která je rezidentem. Takže, bude mít nárok na neomezený a bezvízového pobytu v dané zemi, vzdělávání a zdravotní péči za stejných podmínek jako místní obyvatelstvo. Osoba s trvalým pobytem lze také otevřít své vlastní podnikání a provádět transakce s nemovitostmi, má možnost kdykoliv přejít na cestu a vrátit se a být chráněny zákony země, ve které žije. Navíc, lidé s trvalým a mnohem jednodušší později získal občanství, ale od nich, že není nutné.
Kromě řešení četných právpovolení k trvalému pobytu a ukládá určité povinnosti. Mezi nimi je například převod stavu všech nezbytných poplatků vybíraných na obyvatele, a soulad s platnými předpisy na území státu.
Přes všechny výhody, místo trvalého pobytu neposkytujelidský pasu jiné země, nedávej mu právo na práci u policie, armáda obsadit post, volit a být volen do žádné veřejné správy. Navíc ti, kteří mají povolení k trvalému pobytu, obvykle nemají přístup k žádným federálním výhod, které mají místní lidé s občanstvím.

Jak získat trvalé

Usnesení o trvalý pobyt každéhoProblémy státu na základě jeho vlastních podmínek. Zpravidla to znamená žít v zemi po dobu několika let, zanechal jeho kaplí specifikovaných několikrát a po určitou dobu.
Získat trvalý pobyt mohou také děti, kterépředtím žil v zahraničí, nebo manželé obyvatel. Ve druhém případě často, musíte nejprve prokázat migrační služby, které plánované manželství není fiktivní. Tato organizace je o udělení trvalého pobytu, ujistěte se, mezilidské vztahy manželů velmi vážná. A získat povolení zároveň je často možné jen několik let po svatbě.
Usnesení k trvalému pobytu jsou také často vydáványZahraniční společnosti, v nichž dotyčné země. To může být prokázáno, v oblasti vědy a technologií, financí, národních bezpečnostních odborníků, známých sportovců a kulturních osobností.
V některých zemích se k trvalému pobytu vydaného pocizinci kupovat na území jakéhokoliv jiného majetku. Nicméně, v tomto případě budete možná muset zůstat tam na nějakou dobu.

Co je trvalá To byl naposledy změněn: 21.června 2017 podle kiwsausq
Je to hlavní vnitřní nádoba text zápatí